Werken met een beperking

Met een beperking valt het niet altijd mee je draai te vinden in het gewone arbeidsproces. Impact vindt dat iedereen een zinvolle invulling van het (arbeids)leven verdient. Bij ons kun je meedoen.

Beperking en mogelijkheden

Bij Impact werken mensen met allerlei beperkingen. Mensen met een psychische beperking, een verstandelijke beperking of een lichamelijke beperking. Mensen die een vorm van autisme hebben. Zoals asperger of ASS. Of mensen met een Participatiewet- of Wajonguitkering of een indicatie Beschut Werken. Mensen die geen diploma hebben. Maar ook mensen die in het verleden naar speciaal onderwijs (VSO ) of praktijkonderwijs gingen (PRO). Samen kijken we naar mogelijkheden in plaats van beperkingen.Werkplek met begeleiding

Je draait mee in het arbeidsproces en hebt structuur. Je werkt met collega’s, krijgt werkritme en ontwikkelt je. Bij IMpact krijg je persoonlijke begeleiding. Onder andere van een professional die vaak op de werkvloer aanwezig is.

Maatwerk

We kijken naar wat jij kunt, naar jouw mogelijkheden. Daar zoeken we het juiste werk bij. Van catering tot inpakwerkzaamheden. En van assembleren (monteren) tot groenwerkzaamheden. Lijkt er geen passend werk te zijn? Dan creëren we een plek voor je. Maatwerk is daarbij voor ons en jou erg belangrijk. Net als ontwikkeling. Daarom maken we ook samen een ontwikkelplan.

Aan het werk

Bij Impact werk je samen met collega’s die een beperking hebben. Je werkt bij ons in het werkleerbedrijf in Kampen of Dronten. Of bij een samenwerkingspartner uit ons grote, lokale netwerk.

Meer weten? Of een keer komen kijken?
Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.


Neem contact met ons op!